Projectes

Originals de Fusta Eco, amb fusta massissa KM0

Les tècniques que utilitzem ens permeten fer estructures 100% de fusta, que serveixen de base per a cases, naus, cabanes, porxos,… de forma parcial o total.  Compatible amb obra tradicional i bioconstrucció. Les fustes que utilitzem, tenen la seva protecció natural i per tant no cal tractar-les. Per motius estètics, oferim una gamma d’acabats amb productes ecològics. La nostra filosofia constructiva es basa amb criteris de durabilitat, que les nostres construccions es mantinguin durant generacions!

Coberts, Construccións amb fusta

Mobiliari construit amb fusta massissa de proximitat.  Treballem per encàrrec, creem peces úniques. Les fustes que utilitzem, tenen la seva protecció natural i per tant no cal tractar-les. Per motius estètics, oferim una gamma d’acabats amb productes ecològics. Fusta que dura naturalment, mobles per tota la vida…i més.

Interior, Mobiliari rústic

Exterior, Mobiliari rústic

De fusta de castanyer del Montseny, tallat durant les llunes d’hivern. Escorçades manualment. Compatible amb rehabilitacions, obra tradicional i bioconstrucció. Les fustes que utilitzem, tenen la seva protecció natural i per tant no cal tractar-les. Per motius estètics, oferim una gamma d’acabats amb productes ecològics. La nostra filosofia constructiva es basa amb criteris de durabilitat, que els nostres productes es mantinguin durant generacions!

Conservem, preservem

el nostre paisatge